Når du samarbejder med Nyrup Installation A/S kan du forvente en totalentreprise. Vi sørger for alt, så du får en komplet løsning.

Har vi ikke selv kompetencerne til at udføre opgaven, har vi altid en kompetent samarbejdspartner, vi kan tage kontakt til. Du skal derfor som kunde ikke selv ud at finde andre leverandører eller stå for kontakten med dem.

 

Tillægsprodukter

Herudover tilbyder vi også diverse tillægsprodukter, som du kan få adgang til gennem Nyrup Installation A/S.

 

Udlejningslift

Vi har vores egen udlejningslift, som du har mulighed for at leje. Den har en arbejdshøjde på otte meter og egner sig derfor utrolig godt til mindre erhvervsbygninger, industriarbejde eller måske til private, der i forbindelse med andet installationsarbejde ønsker at leje den til eventuelt at male husets vinduer.

 

Diverse materiel

I forbindelse med større projekter udlejer vi også alt inden for diverse materiel. Det kan være byggestrøm, byggepladslys, lyskæder, generatorer, minilæsser, trailer eller små containere.

 

Affugtere og varmeblæsere

Affugtere og varmeblæsere er et fantastisk redskab til at få bugt med diverse fugtskader. Affugtere optager den fugt der er i lokalet og omdanner det til vand, hvor varmeblæseren hjælper med udtørring af lokalet.

Også affugtere og varmeblæsere til udtørring af fugtskader lejer vi ud, så heller ikke her behøver du ud at finde andre leverandører.

 

Når du entrerer med Nyrup Installation A/S køber du kort sagt ikke bare en installation. Vi sørger altid for kontakten med eventuelle samarbejdspartnere, og de tillægsprodukter, du måtte have behov for, tilbyder vi også.

 

Vi er beliggende i Nyrup og har mange opgaver i byer som Ringsted, Ruds Vedby og Sorø. Vi servicerer gerne hele Vestsjælland.